SCHOONHEID KOMT VAN BINNEN, MAAR MAG OOK ZEKER GEZIEN WORDEN

 

Celine Haring is een twintig-jarige freelance makeup artist met een grote liefde en passie voor haar vak. Make-up in Delft en omgeving kan niet alleen op locatie worden gedaan, maar ook bij Celine thuis. Haar opleiding heeft zij gevolgd aan de Dutch Beauty Academy te Amsterdam, waar zij in mei 2017 is afgestudeerd. Vanaf die dag mag zij zich officieel een all-round makeup artist noemen.  Daarnaast volgt zij masterclasses om zo altijd op zoek te gaan naar de nieuwste technieken, trends en producten en loopt zij stage bij verschillende modeshows.

Al vanaf jongs af aan is zij bezig met zichzelf en anderen opmaken. Vier jaar geleden begon zij een blog, en sindsdien is zij al helemaal niet meer bij de make-up weg te houden. Vorig jaar besloot zij om een visagie opleiding naast haar studie Journalistiek te gaan doen, en sindsdien mag zij zichzelf een professionele visagist noemen. Kwaliteit en tevredenheid van de klant staan centraal. 

 

Niet alleen kun je hier terecht voor dagmake-up, ook (thema)feestjes, bruidsmake-up en fotoshoots worden door haar met alle liefde verzorgd. Er wordt  voornamelijk gewerkt met merken als MAC cosmetics, Make Up For Ever, Anastasia Beverly Hills en Urban Decay.

Naast make-up verzorgt Celine ook workshops, waarin je de basis tips en tricks van make-up te horen zal krijgen. Bij deze workshop leer jij hoe jij jouw gezicht kan laten stralen. Dit is niet alleen een gezellig avondje uit, maar ook nog eens leerzaam! Ben jij op zoek naar visagie in Delft en omgeving, aarzel dan niet om contact op te nemen.

 
Back to Top