Houd jij van make-up, maar weet je (nog) niet precies hoe je het juist aan moet brengen? Of zoek jij nog een leuke activiteit voor een (vrijgezellen)feestje? Dan is een workshop wat voor jou! In 2,5 uur leer ik jou alles wat je wil weten!

Back to basic

Leer hoe je mooie dag make-up aanbrengt. Tijdens een workshop kijken we welke kleuren bij je passen, hoe je jouw ogen en gezicht het beste kan laten uit komen: we ontwikkelen samen jouw dagelijkse beauty routine. Dit is ook leuk voor jonge meiden die net starten met make-up.

Ready to party

Wil jij schitteren op de komende feestjes? Dat kan! Leer bijvoorbeeld hoe je smokey eyes kan maken met verschillende kleuren, of hoe je het beste glitters en nepwimpers aan kan brengen. Alle tips voor een extra feestelijke look.

Happy holidays

Wil jij stralen tijdens de feestdagen? Leer hoe je bij jezelf een feestelijke glamour look kan maken. Natuurlijk stemmen we dat precies af op jouw wensen en wat er bij je past. Deze feestdagen ben jij de ster!

Business-ready

Make-up en werk kan soms een moeilijke combinatie zijn. Wat is teveel, en wat te weinig? Elke werkplaats heeft andere regels. Wel wil je dicht bij jezelf blijven, en misschien zelfs een beetje opvallen. In deze business-ready workshop geef ik je tips om op én buiten de werkvloer te kunnen stralen. 

Workshop op maat

Ik zorg er graag voor dat jij tijdens een workshop leert wat je wil leren. De dag is dan ook geheel op maat te maken. Of je nu een beginner bent, of dat je al meer ervaring hebt met make-up maakt niet uit. Voor iedereen is op eigen niveau een training te boeken. De workshops kunnen zowel op locatie als bij mij thuis worden gegeven. Een leuk uitje voor collega's, een vrijgezellenfeestje, een groep vriendinnen, een kinderfeestje of gewoon als privé-workshop! In onderstaand formulier kun je aangeven in welke workshop je interesse hebt en wat je graag zou willen leren.

Back to Top