Zelf leren hoe je een prachtige make-uplook aanbrengt?

Hoe kies je de juiste kleur foundation? Welke kleuren staan je goed? Hoe blijft je lipstick de hele dag mooi zitten? En hoe breng je een mooie oogschaduw aan? Ik leer het je graag! Via workshops op maat leer jij precies wat je wil leren! Een mooie dagmake-up of een goede eyeliner voor een feestje: alles is mogelijk.

WhatsApp-Image-2020-09-21-at-10.26.45

Privé workshop

Tijdens deze één-op-één sessie leer ik je hoe je zelf een professioneel-ogende make-up aanbrengt. We kijken samen naar welke stijl en kleuren het beste bij je passen en naar wat jij wilt uitstralen. In deze uitgebreide workshop van 2,5 uur leer ik je alle benodigde technieken voor een dagelijkse make-uplook.

wat is een visagist

Een uitje met vriendinnen

Op zoek naar een leuk uitje met vriendinnen? Bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeestje? Laten we er samen een leuke middag van maken! Ik leer je de basistechnieken van make-up en vertel je wat er goed bij je past. Je eindigt de workshop met een mooie make-oplook. Op naar de club of het restaurant! Want jullie zien er oogverblindend uit.

Casamiento54

Make-up voor op het werk

Draag je eigenlijk nooit make-up naar het werk, of weet je niet wat passend is bij een professionele look? Geen zorgen, daar weet ik alles van! Ik laat je stap voor stap zien hoe jij een professionele, maar toch stralende dagelijkse make-up routine maakt. Makkelijk, snel en altijd mooi!

Neem contact met mij op

Workshop vanaf €50,- p.p.

  • Een workshop geheel op maat

  • Zowel mogelijk voor één-op-één als in groepen

  • Op de door jou gewenste locatie (door heel Nederland of in overleg in het buitenland) 

  • Samen kijken naar wat het mooiste bij je staat
    (make-upadvies)

Deel dit bericht: