Voor de bruid die zich extra mooi wil voelen op haar speciale dag

Je gaat trouwen, gefeliciteerd! Je bent al druk bezig om jullie grote dag voor te bereiden. Natuurlijk wil je er op zo’n bijzondere dag op je allermooist uitzien. Als je haar en make-up goed zitten voel je jezelf prachtig en dat zorgt ervoor dat je zult stralen op je bruiloft. Als bruidsstyliste vind ik het belangrijk dat jij je goed voelt. Ik sta vanaf het eerste moment klaar voor al je vragen en help je graag bij het vinden van de perfecte look. Ga je trouwen? Dan maak ik je graag extra mooi!

120451999_3295710940466164_5551312974871666237_n

Aangenaam!

Leuk dat je bij mij terecht bent gekomen! We leren elkaar iets beter kennen en graag hoor ik alles over hoe jullie speciale dag eruit komt te zien. 

Van tevoren stuur je mij wat je mooi vindt, zodat ik me hier tijdens de proefsessie op kan richten. 

Casamiento54

Proefsessie

Vier tot twaalf weken voor de trouwdatum hebben we samen de proefsessie. We proberen dan diverse stijlen uit, zodat je precies weet wat je mooi vindt. Als we de look hebben gekozen schrijf ik de producten op, waardoor ik weet wat we op de grote dag gaan doen.

klein3

De grote dag

Vandaag is het dan zo ver! Heb je goed geslapen? Ik kom bij jou thuis of op de door jou gekozen locatie. Dankzij de proefsessie weten we precies wat we gaan doen en begint jullie bruiloft rustig en ontspannen. Jij voelt je op je allermooist.

Bruiloft Sofie

Extra opties

Het is jullie dag en er is heel veel mogelijk! Zijn er daggasten die ook hun haar en make-up willen laten verzorgen? Wil je die dag extra volle wimpers, een touch up, of heb je het liefst dat ik er de hele dag bij ben? Vertel me wat je nodig hebt en ik zorg dat het wordt geregeld!

De bruid

Best spannend natuurlijk om jouw looks voor je bruiloft aan iemand anders over te laten, dat snap ik helemaal! Daarom vind ik het vooral belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft. Of je nu houdt van een naturel look, of dat je juist dat beetje extra wil op je trouwdag, dat is helemaal aan jou!

 

Het is jouw dag en alles is mogelijk! Daarom kijken we tijdens de proefsessie naar wat bij jou en de stijl van je bruiloft past. Wat staat het mooiste bij jou, je jurk en de themakleuren?

 

Samen zoeken we naar de perfecte look en ik zorg ervoor dat jij de hele dag zult stralen.

Hasseltse Kapel, bruiloft Duygu en Sebastiaan. Foto door Roy van der Wens, visagie door Celine Haring
0791+Roy+van+der+Wens+trouwfotograaf+en+bruiloft+Annicka+&+Roland

Extra opties

Kunstwimpers

Je kunt voor nepwimpers kiezen op je look af te maken. Zeker op foto’s zullen jouw ogen hierdoor extra spreken!

 

Grooming voor de bruidegom
Verder is het mogelijk om de bruidegom op zijn best voor de dag te laten komen door middel van grooming. Zijn haar kan worden gedaan en daarnaast wordt de huid verzorgd, oneffenheiden gecamoufleerd en zal zijn gezicht niet glimmen op foto’s.

Touch up

Wil je later die dag of op het feest weer fris en stralend voor de dag komen? Of ga je ’s avonds voor een andere look?  Dan kun je kiezen voor een touch-up op de door jou gewenste locatie. Wil je niks aan het toeval overlaten? Dan kun je er ook voor kiezen dat ik de hele dag bij je in de buurt ben. Ik ben dan op de trouwlocatie aanwezig en als je iets bijgewerkt wil hebben sta ik voor je klaar!

Daggasten

De lieve mensen om je heen willen er op zo’n bijzondere dag natuurlijk ook mooi uitzien. Daarom is het mogelijk om ook het haar en/of de make-up van enkele daggasten door mij te laten verzorgen. Hoeveel dames gestyled kunnen worden is natuurlijk afhankelijk van de tijdsplanning, maar gelukkig heb ik veel getalenteerde collega’s die ik indien nodig mee kan brengen als assistentes!

_klein
bruidsmake-up roxy snijders evianne wiegers celine visagie

Ik ben geïnteresseerd

Meer informatie en beschikbaarheid controleren
Wat leuk dat je geïnteresseerd bent! Via onderstaand formulier kun je contact met me opnemen om te kijken of ik op jullie trouwdag nog beschikbaar ben. Laat me ook vooral even weten waar je gaat trouwen! Heb je aanvullende vragen? Ik sta voor je klaar en beantwoord ze met liefde! 

Aanvullende mogelijkheden

In het formulier kun je ook aangeven of je eventueel gebruik wilt maken van de extra mogelijkheden zoals nepwimpers, de touch-up of grooming voor jouw verloofde. Zijn er daggasten die ook interesse hebben om hun haar en make-up te laten doen? Laat het me weten!

Vul onderstaand formulier in en dan zorg ik dat ik zo snel mogelijk contact met je opneem.

Neem contact met mij op

Bruidsmake-up vanaf €45,-

  • Een prachtige make-up voor jou en de mensen die belangrijk voor je zijn

  • Een touch-up op de door jou gewenste locatie

  • Bruidegom op zijn best voor de dag te laten komen door middel van grooming. 

  • Tijdens de proefsessie kijken naar wat bij jou en de stijl van je bruiloft past. Wat staat het mooiste bij jou, je jurk en de themakleuren?