Voor de bruid die zich extra mooi wil voelen op haar speciale dag

Je gaat trouwen, gefeliciteerd! Je bent al druk bezig om jullie grote dag voor te bereiden. Natuurlijk wil je er op zo’n bijzondere dag op je allermooist uitzien. Dan is je bruidsstyling extra belangrijk! Als je haar en make-up goed zitten voel je jezelf prachtig en dat zorgt ervoor dat je zult stralen op je bruiloft. Als bruidsstyliste vind ik het belangrijk dat jij je goed voelt. Ik sta vanaf het eerste moment klaar voor al je vragen en help je graag bij het vinden van de perfecte look. Ga je trouwen? Dan maak ik je graag extra mooi!

Dit kan je verwachten

bruidsstyling sofie

Kennismaking

Leuk dat je bij mij terecht bent gekomen! We leren elkaar iets beter kennen tijdens een kennismakingsgesprek van 15 tot 30 minuten. Daarin hoor ik graag alles over hoe jullie speciale dag eruit komt te zien en vertel ik meer over mezelf en mijn werkwijze.

Van tevoren stuur je mij wat inspiratiebeelden, zodat ik me hier tijdens de proefsessie op kan richten. 

bruidsstyling kim vos

Proefsessie

Vier tot twaalf weken voor de trouwdatum hebben we samen de proefsessie. We proberen dan diverse stijlen uit, zodat je precies weet wat je mooi vindt.

Als we de look hebben gekozen schrijf ik de producten op en maak ik duidelijke foto’s, waardoor ik weet wat we op de grote dag gaan doen.

bruidsmake-up lara lauwigi

Bruidsstyling

Vandaag is het dan zo ver! Heb je goed geslapen? Ik kom bij jou thuis of op de door jou gekozen locatie. Dankzij de proefsessie weten we precies wat we gaan doen en begint jullie bruiloft rustig en ontspannen.

Jij voelt je op je allermooist.

bruidsstyling birgit

Alles is mogelijk 

Het is jullie dag en er is heel veel mogelijk! Zijn er daggasten die ook hun haar en make-up willen laten verzorgen? Wil je die dag extra volle wimpers, een touch up, of heb je het liefst dat ik er de hele dag bij ben? Of trouw je in het buitenland?

Vertel me wat je nodig hebt en ik zorg dat het wordt geregeld!

Lieve woorden


Laura
Juli 2022

Als je complimenten wil krijgen over je haar en/of make up op je grote dag, dan moet je bij Celine langs! Celine is een topper, ze heeft gezorgd dat ik me super mooi voelde zonder een dikke laag make up! Ze werkt super professioneel en mijn haar en make up zaten de hele dag perfect. Op mijn trouwdag was ik toch best gespannen maar door haar rust voelde ik me snel weer op mijn gemak. Toen ik vertelde hoe leuk mijn moeder het allemaal vond, bood ze zelf aan mijn moeder ook nog even op te maken. Mijn moeder en ik straalde allebei, een moment dat we allebei niet meer zullen vergeten!

Sylvia
Februari 2023

Celine is een topper! Tijdens de proefsessie voelde ik me al op mijn gemak. Ze neemt de tijd en werkt precies. Op dag van de bruiloft was ze al super vroeg op locatie aanwezig zodat het met de planning goed zou verlopen. Naast mij deed ze namelijk ook de make-up en haren van 4 gasten. Iedereen zag er fantastisch uit! Tijdens de 2,5 uur die ik bij haar zat op de ochtend van de bruiloft was het zeer ontspannen. Daarnaast heeft alles de hele dag goed gezeten en doordat je een lippenstift krijgt, kun je je lippen zelf gemakkelijk bijwerken. Daarnaast is het een leuk aandenken! Als je je dag relaxed wil beginnen, adviseer ik je zeker Celine!

Janine
mei 2022

Door Celine heb ik me op me allermooist gevoeld op de bruiloft. Ik zou willen dat ik me elke dag zo mooi kon voelen. Ik vond het best spannend hoe mijn haar er uit zou komen te zien op de grote dag ondanks het proefkapsel. Ze wist heel goed wat de verbeterpunten waren en hoe ze dat ging doen. Het zat echt geweldig op de bruiloft en het is de hele dag goed blijven zitten (opgestoken haar). Een vriendin van mij zou nog een touch up in de avond voor mijn haar en make-up maar dit was totaal niet nodig alles zat nog perfect. Celine is professioneel, super vriendelijk en een leuke vrouw om gezellig mee te kletsen. Ik raad haar zeker aan!

bruidsstyling

Jij als bruid

Best spannend natuurlijk om jouw looks voor je bruiloft aan iemand anders over te laten, dat snap ik helemaal! Daarom vind ik het vooral belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft. Of je nu houdt van natuurlijke make-up of dat je juist dat beetje extra wil op je trouwdag, dat is helemaal aan jou!

Het is jouw dag en alles is mogelijk. Daarom kijken we tijdens de proefsessie samen naar een passende bruidsstyling. Wat staat het mooiste bij jou, je jurk en de themakleuren?

Samen zoeken we naar de perfecte look en ik zorg ervoor dat jij de hele dag straalt.

Extra opties

Om jouw bruiloft eigen te maken zijn er extra opties om uit te kiezen.

Kunstwimpers

Je kunt voor nepwimpers kiezen op je look af te maken. Zeker op foto’s zullen jouw ogen hierdoor extra spreken!

Touch-up op locatie

Wil je later die dag of op het feest weer fris en stralend voor de dag komen? Of ga je ’s avonds voor een andere look? Dan kun je kiezen voor een touch-up op de door jou gewenste locatie. Wil je niks aan het toeval overlaten? Dan kun je er ook voor kiezen dat ik de hele dag bij je in de buurt ben. Ik ben dan op de trouwlocatie aanwezig als jouw persoonlijke assistente.

Extensions

Heb je voor jouw lievelingskapsel net te weinig of te dun haar? Dan kunnen hairextensions op je bruiloft echt het verschil maken. Ze worden gebruikt als opvulling of verlening van het eigen haar. De extensions, gemaakt van 100% human hair, kan je voor één dag huren. Na de bruiloft stuur je ze gemakkelijk terug in de bijgeleverde bubbeltjesenvelop.

bruidsstyling Marieke, bruidsmake-up
bruidsstyling

Daggasten

De lieve mensen om je heen willen er op zo’n bijzondere dag natuurlijk ook mooi uitzien. Daarom is het mogelijk om ook het haar en/of de make-up van enkele daggasten door mij te laten verzorgen.

Hoeveel dames gestyled kunnen worden is natuurlijk afhankelijk van de tijdsplanning, maar gelukkig heb ik veel getalenteerde collega’s die ik indien nodig mee kan brengen als assistentes!

Ik ben geïnteresseerd in bruidsstyling

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent!

Meer informatie en beschikbaarheid controleren

Via onderstaand formulier kun je contact met me opnemen om te kijken of ik op jullie trouwdag nog beschikbaar ben. Laat me ook vooral even weten waar je gaat trouwen! Heb je aanvullende vragen? Ik sta voor je klaar en beantwoord ze met liefde!

Aanvullende mogelijkheden

In het formulier kun je ook aangeven of je eventueel gebruik wilt maken van de extra mogelijkheden zoals nepwimpers, de touch-up, het huren van extensions of grooming voor jouw verloofde. Zijn er daggasten die ook interesse hebben om hun haar en make-up te laten doen? Laat het me weten!

Vul onderstaand formulier in en dan zorg ik dat ik zo snel mogelijk contact met je opneem.

bruidsstyling | bruidsmake-up Janine en Christian | Celine Visagie | Raisa de Koning

Neem contact op


Leuk dat je contact opneemt! Ik kijk er naar uit je te leren kennen. Als je geen antwoord krijgt binnen 48 uur op werkdagen, neem dan vooral contact op via e-mail of telefoon.

Contactgegevens

Adres: Abtswoudseweg 10, 2627 AL Delft

Telefoon: 06-12441215

E-mail: celine@celinevisagie.nl

Stuur een berichtje


    TOP