Diensten

Als visagist bied ik een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat je er op je best uitziet. Of het nu gaat om een speciale gelegenheid, een fotoshoot, een bruiloft of gewoon een beetje zelfverwennerij, ik sta klaar om jou te laten stralen.

Bruidsstyling

Natuurlijk wil je er op je trouwdag op je allermooist uitzien. Dan is je bruidsstyling extra belangrijk! Als je haar en make-up goed zitten voel je jezelf prachtig en dat zorgt ervoor dat je zult stralen op je bruiloft. Ga je trouwen? Dan maak ik je graag extra mooi!

Make-up en haar

Heb je binnenkort een leuk feestje, een fotoshoot of een andere speciale gelegenheid? Dan is het extra fijn als iemand ervoor zorgt dat jij er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Ik laat je graag nóg meer stralen door make-up en haarstyling die jouw mooiste ik naar voren halen!

Commercieel

Ik help je graag met commercieel werk om jouw visie tot leven te brengen. Als make-up artist en hairstylist ben ik gespecialiseerd in styling voor verschillende commerciële doeleinden, zoals fotoshoots, televisieproducties, campagnes en nog veel meer. 

Personal branding

Bij een personal branding shoot draait alles om jou en jouw merk. Als ervaren visagist en haarstylist help ik je om de perfecte look te creëren die past bij jouw persoonlijkheid en je bedrijf. Een look die je expertise weerspiegelt en je vertrouwen geeft tijdens de shoot.

TOP