Meer dan alleen make-up

Steeds meer jonge meiden verbergen hun gezicht achter een dikke laag make-up. Onnodig, vind ik. Ik wil eraan bijdragen dat jij als vrouw ziet hoe mooi je bent. Dat juist het benadrukken van jouw eigen features hetgeen is wat je laat stralen. Ik help je bij het vinden van de perfecte look, door te kijken naar de kleuren en technieken die jouw mooiste ik naar boven halen. Fuck het Instagram schoonheidsideaal. 

 

‘Per ongeluk’ visagist

Ik grap altijd dat ik ‘per ongeluk’ visagist ben geworden. Begrijp me niet verkeerd – ik vind het een prachtig vak, waar ik echt mijn passie in kan uitoefenen. Ik had alleen nooit verwacht dat ik in 2017 daadwerkelijk mijn eigen bedrijf zou starten.

Mijn liefde voor make-up ontstond al op jonge leeftijd. Mijn moeder vond het fantastisch om me te verkleden en te versieren met allerlei glittertjes. Als prinsesje, als heksje of als elf. Zo geschiedde dat ik in groep zes al ‘stiekem’  een lipglossje in mijn laatje had liggen.

Op de middelbare school begon het experimenteren pas echt. Ik startte mijn eigen beautyblog, postte mijn looks op Instagram en kocht meer make-up dan een twaalfjarige nodig heeft. Een tijd lang werkte ik samen met merken als Rimmel London, Estée Lauder en Hunkemöller.

In een half jaar tijd heb ik ontzettend veel geleerd en kwam ik erachter dat dit écht mijn vak is. Na de opleiding had ik de smaak te pakken en schreef ik mezelf in bij de Kamer van Koophandel. Je zou dus kunnen zeggen dat ik van mijn passie mijn beroep heb gemaakt.

wat is een visagist

Ondertussen heb ik gewerkt voor bedrijven en merken als de NPO, Boekenweek, Kruidvat, VanHaren, CHI, BioSilk, DWRS Label, Maria Malki Cosmetics, Brownie Spain, Modekiosk en Raincouture. 

In mijn kit gebruik ik merken als Dior, Lancôme, Charlotte Tilbury, MAC Cosmetics, NARS en Natasha Denona. Daardoor kan ik garanderen dat mijn werk mooi en lang blijft zitten, voor welke gelegenheid dan ook.

Daarnaast ben ik veel als bruidsstyliste aan het werk. Af en toe geef ik een workshop. Deze is geheel op maat te boeken. En waar in Nederland je je ook bevindt, ik kom graag naar je toe! Vul het onderstaande contactformulier in om een afspraak te maken. Spreek ik je snel?

Neem contact met mij op

Make-up vanaf €50,-

  • Een prachtige make-uplook voor elke (feestelijke) gelegenheid

  • Persoonlijk contact

  • Visagie en/of haarstyling op de door jou gewenste locatie (door heel Nederland of in overleg in het buitenland) 

  • Samen kijken naar wat het mooiste bij je staat
    (make-upadvies)