Tarieven bruidsstyling


Tarieven gelegenheidsstyling


Belangrijkste voorwaarden bruidsstyling

Bij het reserveren van je bruidsstyling ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Celine Visagie. Ik zet de belangrijkste voorwaarden voor je op een rij. Door deze voorwaarden in gedachten te houden, zorgen we samen voor een succesvolle bruidsstyling.

  • Bij het reserveren van je bruiloft wordt er een aanbetaling van 20% van het totale bruidspakket in rekening gebracht. Deze aanbetaling/reservering wordt later verrekend met de eindfactuur, maar is niet-restitueerbaar.
  • De volledige factuur wordt voor de bruiloft volledig voldaan.
  • De proefsessie vindt plaats in de salon in Delft. Mocht dat niet mogelijk zijn, kan met de visagist worden overlegd om de proefsessie op locatie te doen. Er worden dan reiskosten van € 0,25 cent per km vanaf Delft en reistijd van € 25 per uur gerekend.
  • Als de visagist voor werkzaamheden naar het buitenland moet reizen, zijn de reiskosten volledig voor de opdrachtgever. Dit betekent dat de kosten voor vliegtickets, hotelovernachtingen, eten en drinken door de opdrachtgever worden betaald, tenzij er schriftelijk andere afspraken zijn gemaakt tussen de opdrachtgever en Celine Visagie.

De volledige algemene voorwaarden van Celine Visagie zijn hier terug te vinden.

Toeslagen

Bij sommige werkzaamheden kunnen er toeslagen van toepassing zijn bovenop de tarieven, zoals reis- en parkeerkosten. Deze worden vooraf besproken en duidelijk gecommuniceerd, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

  • Reiskosten per km € 0,25 binnen een straal van 60 km van Delft, daarna € 0,30 per km.
  • Eventuele parkeerkosten
  • Toeslag vroege start, voor of om 6:00 uur: € 55
  • Toeslag zon- of feestdag: 130% van het tarief
  • Toeslag avond/nacht, tussen 22:00 en 06:00 rekent Celine Visagie 200% van het tarief

Transparantie

Ik hanteer een uurloon dat gebaseerd is op mijn ervaring, expertise en de tijd die ik besteed aan het verzorgen van je make-up en/of haarstyling. Het is belangrijk voor mij dat je precies weet waar je aan toe bent en dat er geen verborgen kosten zijn. Ik sta open voor vragen en zal altijd duidelijk communiceren over mijn tarieven, zodat je volledig geïnformeerd bent en met vertrouwen kunt beslissen of mijn diensten binnen je budget passen. Mijn doel is om een eerlijke prijs te bieden voor de hoogwaardige service die ik lever.

Alle tarieven en prijzen specifiek bedoeld voor particulieren zijn inclusief 9 of 21% BTW.

TOP