Stralend voor elke gelegenheid

Heb je binnenkort een leuk feestje, een fotoshoot of een andere speciale gelegenheid? Dan is het extra fijn als iemand ervoor zorgt dat je er op je allermooist uit ziet. Ik laat je graag nóg meer stralen!

Make-up

Of er nu een leuk feestje, een bruiloft of een fotoshoot voor je bedrijf op de planning staat: een goede make-up look maakt dat je straalt. Als make-up artist werk ik enkel met professionele producten van merken als Natasha Denona, Dior, MAC Cosmetics, NARS en Charlotte Tilbury. Ook zorg ik ervoor dat ik altijd op de hoogte blijf van de nieuwste trends en technieken op het gebied van make-up en visagie.

 

Al inspiratie opgedaan? Laat me vooral zien wat je mooi vindt! Samen zoeken we naar de perfecte look en ik zorg ervoor dat jij de hele dag zult stralen.

Hairstyling

Als je haar maar goed zit! Een prachtige krul in je haren, een mooie up-do of je haar half opgestoken: alles is mogelijk. Of je nu de hele avond op de dansvloer staat, een sollicitatie hebt of foto’s laat maken: met de producten van Wella zorg ik ervoor dat je de hele dag een good hairday hebt. 

 

Make-up en hairstyling

Sit back and relax! Laat je make-up en hairstyling maar aan mij over. Voor elke gelegenheid is er wat wils. Houd je van een naturelle make-uplook met een subtiele slag in je haar? Of ga je voor een glamour ooglook met een messy up-do? 

 

Door het toepassen van de nieuwste trends en technieken ben jij gegarandeerd de ster van de show.

Ik ben geïnteresseerd

Meer informatie en mijn beschikbaarheid controleren


Wat leuk dat je geïnteresseerd bent! Via onderstaand formulier kun je contact met me opnemen om te kijken of ik op jouw gewenste datum nog beschikbaar ben. Laat het mij ook vooral even weten als je mooie inspiratiebeelden hebt gevonden! Heb je aanvullende vragen? Ik sta voor je klaar en beantwoord ze met liefde! 

Neem contact met mij op

Make-up en hairstyling vanaf €50,-

  • Een prachtige make-uplook voor elke (feestelijke) gelegenheid

  • Persoonlijk contact

  • Visagie en/of haarstyling op de door jou gewenste locatie (door heel Nederland of in overleg in het buitenland) 

  • Samen kijken naar wat het mooiste bij je staat
    (make-upadvies)