Make-up en haarstyling

Heb je binnenkort een leuk feestje, een fotoshoot of een andere speciale gelegenheid? Dan is het extra fijn als iemand ervoor zorgt dat je er op je allermooist uit ziet. Ik laat je graag nóg meer stralen met de juiste make-up en hairstyling!

Make-up

Of er nu een leuk feestje, een bruiloft of een fotoshoot voor je bedrijf op de planning staat: een goede make-up look maakt dat je straalt.

Make-up laten doen

Als visagist werk ik enkel met professionele producten van merken als Natasha Denona, Dior, MAC Cosmetics, NARS en Charlotte Tilbury. Ook zorg ik ervoor dat ik altijd op de hoogte blijf van de nieuwste trends en technieken op het gebied van make-up en visagie.

Al inspiratie opgedaan? Laat me vooral zien wat je mooi vindt! Samen zoeken we naar de perfecte look en ik zorg ervoor dat jij de hele dag zult stralen.

Hairstyling

Als je haar maar goed zit! Een prachtige krul in je haren, een mooie up-do of je haar half opgestoken: alles is mogelijk. Of je nu de hele avond op de dansvloer staat, een sollicitatie hebt of foto’s laat maken: met de producten van Keune, Moroccanoil en Schwarzkopf Pro zorg ik ervoor dat je de hele dag een good hairday hebt. 

Haar laten doen

Of je nu droomt van een los opgestoken knot, prachtige krullen of een mooie vlecht, ik heb de vaardigheden en technieken om jouw haar te transformeren en je look compleet te maken.

Make-up en hairstyling

Wil je je make-up en haar laten doen? Als ervaren make-up artist en haarstylist zorg ik ervoor dat je straalt en vol zelfvertrouwen op de plek van bestemming aankomt. Of het nu gaat om een bruiloft, gala, zwangerschapsshoot of een andere belangrijke gebeurtenis, ik ben er om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren en een look te creëren die perfect bij jou past. 

Make-up en haar laten doen

Sit back and relax! Laat je make-up en hairstyling maar aan mij over. Voor elke gelegenheid is er wat wils. Houd je van natuurlijke make-up met een subtiele slag in je haar? Of ga je voor een glamour ooglook met een messy up-do? 

Door het toepassen van de nieuwste trends en technieken straal je de hele dag.

Je make-up en haar laten doen door een professionele visagist? Neem contact met mij op en ontdek hoe ik je kan helpen om je make-up en haar tot in de puntjes te verzorgen. Samen maken we van jouw speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring.

Zij gingen je voor


Neem contact op


Leuk dat je contact opneemt! Ik kijk er naar uit je te leren kennen. Als je geen antwoord krijgt binnen 48 uur op werkdagen, neem dan vooral contact op via e-mail of telefoon.

Contactgegevens

Adres: Abtswoudseweg 10, 2627 AL Delft

Telefoon: 06-12441215

E-mail: celine@celinevisagie.nl

Stuur een berichtje


    TOP