Tekst

Commercieel

Ben je op zoek naar een professionele make-up artist voor commerciële doeleinden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben gespecialiseerd in visagie en haarstyling voor verschillende commerciële doeleinden, zoals fotoshoots, modeshows, televisieproducties, reclamecampagnes en nog veel meer. Ik help je graag met commercieel werk om jouw visie tot leven te brengen.

Sprekend in beeld

Een goed commercieel beeld spreekt meer dan duizend woorden. Aan mij als visagist en hairstylist dus de taak om het model zo mooi mogelijk op beeld te krijgen. Samen werken we aan een sprekend beeld dat aansluit bij jouw product. Het plaatje moet immers een mooi geheel worden, waarbij de make-up en het haar het product ondersteunt. In overleg is alles mogelijk. Zo krijg je gegarandeerd een perfect sprekend beeld.

Passende look bij het concept

Het is mijn passie om samen met het team mooie commerciële beelden te maken. Weet je nog niet wat voor look je zou willen tijdens de foto- of videoshoot? Geen zorgen! Ik denk graag met je mee, zodat we een passende look voor jouw concept kunnen vinden. The sky is the limit. Ik ben creatief en werk graag een unieke look uit die past bij jouw merk en product. Zo zorgen we er samen met de rest van het team voor dat je trots terug kunt kijken naar het eindresultaat.

Commercieel portfolio


Neem contact op


Leuk dat je contact opneemt! Ik kijk er naar uit je te leren kennen. Als je geen antwoord krijgt binnen 48 uur op werkdagen, neem dan vooral contact op via e-mail of telefoon.

Contactgegevens

Adres: Abtswoudseweg 10, 2627 AL Delft

Telefoon: 06-12441215

E-mail: celine@celinevisagie.nl

Stuur een berichtje


    TOP