Dit zijn de bruidsmake-up trends voor 2021

Dit zijn de bruidsmake-up trends voor 2021

Geef jij dit jaar het jawoord aan je verloofde? Laat je inspireren door de nieuwste bruidsmake-up trends voor 2021! Komend bruidsseizoen staat in het teken van natuurlijke make-up. Maar geen zorgen, of je nu het type bruid bent dat elke kans om glamorous voor de dag te komen omarmt of je make-up graag glanzend en natuurlijk houdt: de mooiste beautytrends van 2021 hebben voor elke aanstaande bruid wat wils. 

Invloeden van corona

Als het gaat om bruidsmake-up in tijden van corona, heb ik gemerkt dat bruiden dit jaar klaar zijn voor een mooie, glanzende glamour make-up. Iedereen is zo klaar met het social distancing en het thuiszitten dat bruiden zich op de meest bijzondere dag van hun leven op hun allermooist willen voelen. De bruiden van 2021 rocken het liefst een minimalistische, glowy make-up. Dat is ook niet zo gek, want we hebben onze natuurlijke looks al ruim een jaar omarmd: we dragen minder make-up en laten ons haar zoals het is. Om dit bruidsseizoen naar de andere kant van het spectrum slingeren voelt nog niet helemaal natuurlijk aan. Dat is duidelijk terug te zien in de trends van 2021. 

Trend #1: natuurlijke make-up

Draag je in het dagelijks leven al weinig of helemaal geen make-up? Dan is het aan te raden dat je voor je bruidsmake-up dicht bij jezelf blijft: je wil immers niet als een compleet ander mens op je eigen bruiloft verschijnen. Gelukkig is een natuurlijke make-up altijd een goede keuze. Het is dan ook niet verrassend dat we deze trend in het bruidsseizoen van 2021 niet gedag zullen zeggen. De natural make-up look, inclusief prachtige glans, is nog helemaal hot en happening. Door de balans te vinden tussen niet teveel en niet te weinig make-up, zorg je ervoor dat je natuurlijke uitstraling nét dat extra beetje flair heeft. 

Trend #2: bruidsmake-up met een roze tintje

Eén van de meest aangevraagde looks voor bruidsmake-up in 2021 is een touch of pink. De zachte en klassieke kleur is erg populair en is iets fleuriger dan enkel natuurlijke tinten! De trend komt heel dicht in de buurt van de natural beauty look, maar is net even wat specialer. Verwerk het roze in je lipstick, oogschaduw of blush voor een romantische en warme make-up look. 

Trend #3: magische oogopslag

Je wil als verliefd koppel natuurlijk niks anders dan elkaar diep in de ogen kijken. Verleid je aanstaande met een magische oogopslag door het gebruik van een goede laag mascara, een mooie eyeliner en een complimenterende oogschaduwkleur om je ogen eruit te laten springen. Eventueel kun je er voor kiezen om een natuurlijke en flatterende nepwimper aan te brengen. Mijn favoriete wimpers voor bruiloften zijn de Ardell Demi Wispies. De combinatie van deze producten zorgt voor prachtige, stralende ogen waar je verloofde bij weg wil dromen. Natuurlijk is deze trend te combineren met bovenstaande looks. 

Boek een visagist voor je bruiloft

Ben je opzoek naar een visagiste voor je bruiloft? Natuurlijk wil je er op zo’n bijzondere dag op je allermooist uitzien. Als je haar en make-up goed zitten voel je jezelf prachtig en dat zorgt ervoor dat je zult stralen op je bruiloft, zowel door de dag heen als op camera. Als bruidsstyliste vind ik het belangrijk dat jij je goed voelt. Ik sta vanaf het eerste moment klaar voor al je vragen en help je graag bij het vinden van de perfecte look, waar gewenst aan de hand van de bruidsmake-up trends van 2021. Ga je binnenkort trouwen? Dan maak ik je graag extra mooi!

TOP