Je bruidsmake-up afstemmen op de kleuren in je bruiloft: zo doe je dat

Je bruidsmake-up afstemmen op je bruiloft is heel belangrijk. Je bruiloft is dé dag waarop alles perfect moet zijn, van je jurk tot je make-up en natuurlijk je bruidsboeket. Daar houd ik altijd rekening mee wanneer je langskomst voor bruidsmake-up in Delft. De beste manier om harmonie in je look te brengen? Ik geef je tips over hoe je dit kunt doen om een echt betoverende aanblik te creëren op je grote dag.

Kom je bij me langs, dan deel je eerst de (inspiratie)foto’s van je jurk, de locatie en natuurlijk je bruidsboeket. Dit helpt mij om een gevoel te krijgen voor de sfeer van je bruiloft. Van daaruit kunnen we kijken naar make-up stijlen die deze elementen complementeren. Is je stijl meer bohemian, klassiek, modern of juist urban?

bruidsmake-up laura

Je bruidsmake-up afstemmen op je bruidsboeket

Je bruidsmake-up afstemmen op je bruidsboeket is een hele goede manier om eenheid te creëren. Stel je voor: de zachte tinten van je boeket weerspiegeld in een zacht roze blush of een levendige pop of colour op je lippen die overeenkomt met de bloemen. Dit kleine detail zorgt voor een prachtige samenhang tussen je look en de decoratie. Draagt je aanstaande een corsage? Dan match je ook nog eens met je partner, wat prachtige foto’s zal opleveren.

De locatie van je bruiloft

De locatie van je bruiloft kan ook een grote rol spelen in het kiezen van je make-up. Trouw je bijvoorbeeld op het strand? Dan past een natuurlijke, zachte make-up look met warme bronzer en een glinsterende highlighter perfect bij de omgeving. Een landelijke bruiloft vraagt misschien om zachte, aardse tinten die aansluiten bij de natuurlijke setting.

Details maken het verschil

The devil is in the details. Daarom is het heel belangrijk dat alles klopt. We matchen je make-up met je nagellak met een accentkleur in je boeket of de stof van je jurk. Denk aan kleine accenten zoals een glitter langs je oogleden die de kleur van je jurk weerspiegelt of je ogen laat stralen. Of een kleine bloem verwerkt in je haar die past bij je boeket. Deze details zorgen ervoor dat je make-up de unieke elementen van je bruiloftsdag weerspiegelen.

bruidsmake-up in delft

Een proefsessie om je bruidsmake-up af te stemmen

Ik raad altijd aan om een proefsessie te doen. Zo kan je je bruidsmake-up afstemmen op jouw dag. Dit geeft ons de kans om verschillende looks uit te proberen en te zien wat het beste bij je past. Het stelt ons ook in staat om te experimenteren met verschillende kleuren en technieken, zodat je op je trouwdag de beste versie van jezelf bent. Het is jouw dag, dus het is belangrijk dat je je als de mooiste versie van jezelf voelt.

Jouw dag, jouw stijl

Onthoud dat op jouw speciale dag je make-up moet weerspiegelen wie je bent. Ga je voor een gedurfde of een subtiele look? Het belangrijkste is dat je je op je gemak voelt en straalt. Je bruidsmake-up afstemmen is daarom essentieel.

TOP