Bruidsstyling

Je gaat trouwen, gefeliciteerd! Je bent druk jullie grote dag aan het voorbereiden om er een geweldig mooie bruiloft van te maken. Alleen de voorpret van alles tot in de puntjes uitzoeken en regelen is al genieten. Natuurlijk wil je er op zo’n dag op jouw allermooist uitzien. Als je haar en make-up goed zitten voel je jezelf prachtig en dat zorgt ervoor dat je zult stralen op jullie wedding.

Aangenaam!

We leren elkaar iets beter kennen en graag hoor ik alles over hoe jullie dag eruit gaat zien.

Proefsessie

4 tot 8 weken voor de trouwdatum hebben we samen de proefsessie in mijn salon in Veenendaal.

We proberen dan diverse mogelijkheden uit, zodat je precies weet wat we op de grote dag gaan doen.

De grote dag

Vandaag is het dan zo ver. Ik kom bij jou thuis of op de door jou gekozen locatie. Dankzij de proefsessie weten we precies wat we gaan doen en begint jullie wedding rustig en ontspannen.

Extra opties

Het is jullie dag en er is veel mogelijk! Zijn er daggasten die ook hun haar en make-up willen laten verzorgen? Wil je die dag extra volle wimpers, een touch up, of dat ik er de hele dag bij ben? Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

De bruid

 Best spannend natuurlijk om jouw looks voor je bruiloft aan iemand anders over te laten, dat snap ik helemaal! Daarom vind ik het vooral belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft. Of je nu houdt van een naturel look of dat je juist dat beetje extra wil op je trouwdag, kies vooral waar jij je fijn bij voelt!

Er zijn natuurlijk heel veel mogelijkheden en daarom kijken we tijdens de proefsessie waar jij nou echt blij van wordt en naar wat past bij jouw jurk en de stijl van de dag.

Samen zoeken we naar de voor jou perfecte look en ik zorg ervoor dat jij de hele dag zult stralen.

Hasseltse Kapel, bruiloft Duygu en Sebastiaan. Foto door Roy van der Wens, visagie door Celine Haring

Extra opties

Kunstwimpers

Je kunt voor nepwimpers kiezen op je look af te maken. Op de Zeker op foto’s zullen jouw ogen hierdoor extra spreken!

Grooming voor de bruidegom
Verder is het mogelijk om de bruidegom ook op zijn best voor de dag te laten komen door middel van grooming. Eventueel kunnen we zijn haar (deels) doen en daarnaast word de huid verzorgd, oneffenheiden gecamoufleerd en zorgen we dat zijn gezicht niet zal glimmen op de foto’s.

Touch up

Wil je later die dag of op het feest weer fris en stralend voor de dag komen, of juist een andere look dan kun je kiezen voor een touch-up op de door jou gewenste locatie. Wil je niks aan het toeval overlaten? Dan kun je er ook voor kiezen dat ik de hele dag bij je in de buurt ben. Ik ben dan op de trouwlocatie aanwezig en als je iets bijgewerkt wil hebben sta ik voor je klaar!

Daggasten

De lieve mensen om je heen willen er op zo’n bijzondere dag natuurlijk ook mooi uitzien. Daarom is het mogelijk om ook het haar en/of de make-up van enkele daggasten door mij te laten verzorgen. Hoeveel dames gestyled kunnen worden is natuurlijk afhankelijk van de tijdsplanning..

Ik ben geïnteresseerd

Meer informatie en beschikbaarheid controleren
Wat leuk dat je geïnteresseerd bent! Via onderstaand formulier kun je contact met me opnemen om te kijken of ik op jullie trouwdag nog beschikbaar ben en misschien heb je nog aanvullende vragen die je me dan direct kan stellen.

Aanvullende mogelijkheden

In het formulier kun je ook aangeven of je eventueel gebruik wilt maken van de extra mogelijkheden zoals clip-in extensions, kunstwimpers, touch-up of grooming voor jouw verloofde. Of zijn er eventueel daggasten die ook interesse hebben om hun haar en make-up te laten doen?

Vul onderstaand formulier in en je hoort zo snel mogelijk van me!