Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Je bent al druk bezig met de planning en voorbereiding om jouw bruiloft onvergetelijk te maken. Natuurlijk komt daar ook bij kijken dat je er op jouw speciale dag op je allermooist uit wil zien. Zitten je haar en make-up goed? Dan straal je gegarandeerd op jullie bruiloftsfeest. 

Stap 1: Kennismaking

We leren elkaar wat beter kennen en ik hoor graag alles over je wensen, je jurk en over hoe jouw speciale dag eruit gaat zien.

Stap 2: De proefsessie

Vier tot acht weken voor de trouwdatum hebben we samen de proefsessie, bij jou thuis of bij mij.
We proberen dan diverse make-up en haarstijlen uit, zodat je precies weet wat we op de grote dag gaan doen.

Stap 3: Extra opties

Het is jullie dag en er is van alles mogelijk! Zijn er daggasten die ook hun haar en make-up willen laten verzorgen? Wil je die dag extra volle wimpers, een touch-up, of dat ik er de hele dag bij ben? Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Stap 4: Jullie grote dag!

Vandaag is het dan zo ver. Ik kom bij jou thuis of op de door jou gekozen locatie. Dankzij de proefsessie weten we precies wat we gaan doen en begint jullie bruiloft rustig en ontspannen.

De bruid

Het is natuurlijk best spannend om de regie over jouw make-up en haar aan iemand anders over te laten, dat begrijp ik helemaal! Ik vind het daarom belangrijk dat jij je goed voelt op jouw speciale dag, dat je er niet compleet anders uit ziet. Of je nu houdt van een natuurlijke look, of juist een beetje extra power wil op je trouwdag. Je moet vooral iets kiezen waar jij je fijn bij voelt!

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en daarom kijken we tijdens de proefsessie samen waar jij je goed bij voelt, en uiteraard ook naar wat past bij jouw jurk en het thema en kleurenpallet van je bruiloft.

Samen kiezen we de perfecte look, waardoor jij de hele dag zult stralen.

Extra opties

Clip in extensions
Ook met korter haar zijn er veel verschillende mogelijkheden. Maar mocht je met korter haar bijvoorbeeld een lange grove vlecht willen dan kun je er altijd nog voor kiezen om die dag gebruik te maken van clip in extensions die je bij mij kunt huren.

Grooming voor de bruidegom
Verder is het mogelijk om de bruidegom ook op zijn best voor de dag te laten komen door middel van grooming. Eventueel kunnen we zijn haar (deels) doen en daarnaast word de huid verzorgd, oneffenheiden gecamoufleerd en zorgen we dat zijn gezicht niet zal glimmen op de foto’s.

Touch up
Wil je later die dag of op het feest weer fris en stralend voor de dag komen, of juist een andere look dan kun je kiezen voor een touch-up op de door jou gewenste locatie. Wil je niks aan het toeval overlaten? Dan kun je er ook voor kiezen dat ik de hele dag bij je in de buurt ben. Ik ben dan op de trouwlocatie aanwezig en als je iets bijgewerkt wil hebben sta ik voor je klaar!

Daggasten
De lieve mensen om je heen willen er op zo’n bijzondere dag natuurlijk ook mooi uitzien. Daarom is het mogelijk om ook het haar en/of de make-up van enkele daggasten door mij te laten verzorgen. Hoeveel dames gestyled kunnen worden is natuurlijk afhankelijk van de tijdsplanning. Mocht het krap worden dan is het mogelijk dat ik een collega mee neem voor de daggasten.

Ik ben geïnteresseerd!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent! Via onderstaand formulier kun je contact met me opnemen om te kijken of ik op jullie trouwdag nog beschikbaar ben en misschien heb je nog aanvullende vragen die je me dan direct kan stellen. In het formulier kun je ook aangeven of je eventueel gebruik wilt maken van de extra mogelijkheden zoals clip-in extensions, kunstwimpers, touch-up of grooming voor jouw verloofde. Of zijn er eventueel daggasten die ook interesse hebben om hun haar en make-up te laten doen? Vul onderstaand formulier in en je hoort zo snel mogelijk van me!

Back to Top