Leuk dat je interesse hebt in een afspraak voor hairstyling en/of make-up. Ik ben er van overtuigd dat ik jou een mooie, stralende look kan geven. Voor welke gelegenheid dan ook.

Make-up

Elke gelegenheid vraagt natuurlijk weer om een andere look. Ik zorg er graag voor dat je helemaal jezelf bent, maar dan net dat (feestelijke) beetje extra mooi.

Haarstyling

Of je jouw haar nou los wilt dragen, half opgestoken of helemaal opgestoken. Ik zorg ervoor dat het de hele dag blijft zitten.

Package deal

Samen kiezen we een look die bij jou past, je laat stralen maar ook heel erg geschikt is voor de gelegenheid. Hoe dan ook kom je op je allermooist en zelfverzekerd voor de dag.

Elke gelegenheid maakt je bijzonder

Heb je een feestje, promotie, belangrijke zakelijke afspraak, zwangerschapsshoot of andere soort fotoshoot of gaat je beste vriendin trouwen? Alles waarbij jij het belangrijk vindt om er goed uit te zien is eigenlijk een speciale gelegenheid. Op zulke bijzondere momenten wil je namelijk stralend en vol zelfvertrouwen voor de dag komen.

Als eerste denk je vaak; ‘Wat moet ik aan?!’ Maar als je dat zorgvuldig hebt uitgekozen zou het toch zonde zijn als je het haar en de make-up zou laten voor wat het is. Daarom zou ik dit overlaten aan een professional, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. De juiste look zal het plaatje compleet maken zodat je de beste versie van jezelf bent op die dag.

Afspraak

Thuis in Den Haag
Voor haarstyling en make-up ben je meer dan welkom bij mij thuis in Den Haag. Ik ontvang je daar graag met een lekkere kop koffie of thee met wat lekkers om vervolgens met jouw looks aan de slag te gaan.

Op locatie
Komt het je beter uit dat ik naar jou toe kom? Geen probleem, dit is zeker ook mogelijk. Hiervoor reken ik wel eventuele reiskosten.

Back to Top