Bruidsstyling: visagie en haar voor bruid Lara

Alhoewel ik bruidsstyling altijd leuk vind om te mogen doen, was de bruiloft van Lara een bijzondere voor mij. Waar ik mijn bruid meestal pas op de proefsessie leer kennen, was Lara geen onbekende.

 

En dus was het extra leuk toen ze mij vorig jaar opbelde om te vragen of ik beschikbaar zou zijn. Natuurlijk wilde ik haar bruidsstyling verzorgen! In mei kwam ze daarom samen met haar moeder langs voor de proefsessie.

En die was gelukkig geslaagd! Lara heeft prachtig grote blauwgroene ogen, die er nog meer uithaalden door de zachtroze make-up look. Een stel mooie kunstwimpers, een glans op de wangen en een nude lipstick maakte het helemaal af. Haar haren hebben we gekruld en half opgestoken, om er op de dag zelf gipskruid in te verwerken.

 

Een geslaagde look

Tijdens zo’n proefsessie vind ik het belangrijk dat we de perfecte look voor je vinden. We proberen dan diverse stijlen uit, zodat je precies weet wat je wel en niet mooi vindt. Ook pas ik de look aan op jouw features. Zo wilde ik Lara’s ogen er echt uit hebben knallen. Is de look geslaagd, dan maak ik een mooie foto van het resultaat (zo kan je die delen met je familie en vrienden, maar weten we ook nog precies hoe de look eruit zag) en schrijf ik de gebruikte producten op. Toen Lara’s zus via FaceTime haar goedkeuring had gegeven wisten we dat we klaar waren voor de grote dag.

En toen, de grote dag in Vlaardingen! Al vroeg reisde ik vanuit Tilburg naar de locatie af, om daar te starten met de make-up van de daggasten. Het duurde een uur of zes voordat iedereen eruit zag om door een ringetje te halen. De bruid deed ik als laatste, zodat ze de rest van de ochtend lekker kon genieten van alle rust. Omdat we de proefsessie al hadden gehad, hoefden we ons geen zorgen te maken over de look. We wisten allebei al precies hoe haar make-up eruit zou komen te zien.

En dan is daar het moment waarop de make-up en hairstyling gedaan is, de jurk wordt aangetrokken, de sieraden gaan om en als alles klaar is brengen we de lipstick aan. Dat is hier prachtig in beeld gebracht door Karlijn Goudriaanse.

Lieve Lara, wat zag je er prachtig uit en wat was het fijn jouw bruidsstylist te mogen zijn. Bedankt dat ik aanwezig mocht zijn op jullie speciale dag! Ik wens jou en je man een hele mooie toekomst samen.

 

Ervaring van Lara

“Celine is een onwijs professionele visagist. Ik kon met haar alles overleggen en bespreken. Ze denkt mee en is eerlijk wanneer iets niet bij mijn gezicht paste. Als een schilder bekeek ze tijdens het werken haar vorderingen, hierdoor voelde ik mij gezien en levert ze prachtig resultaat. Ook mijn haar zat helemaal zoals ik het voor ogen had. Kortom: ik ben onwijs blij dat Celine mij op deze dag zo knap heeft gemaakt!”
– Bruid Lara

De foto’s van de bruiloft zijn gemaakt door Karlijn Goudriaan.

TOP