SCHOONHEID KOMT VAN BINNEN, MAAR MAG OOK ZEKER GEZIEN WORDEN

Ik ben Celine, een twintig-jarige freelance make-up artist met een grote liefde en passie voor mijn vak. Twee jaar geleden heb ik mijn diploma all-round make-up artist behaald aan de Dutch Beauty Academy in Amsterdam. Ook heb ik daar een masterclass gevolgd van Sir John, de visagist van o.a. Beyonce. Op het moment studeer ik om journalist te worden en volg ik de cursus hairstyling bij Micky Jooren te Tilburg. Ik ben geregeld opzoek naar de nieuwste technieken, trends en producten. 

Al vanaf jongs af aan ben ik bezig met mijzelf en anderen opmaken. Over de jaren heb ik veel geleerd. Ik ben er dan ook zeker van dat ik jou/jouw bedrijf kan laten stralen. Daarbij staan de kwaliteit en tevredenheid centraal.

Je kunt bij mij voor van alles terecht. Dagmake-up, (thema)feestjes, bruidsmake-up en foto- en videoshoots. Daarbij wordt gewerkt met uitsluitend professionele producten van o.a. MAC Cosmetics, Make Up For Ever, Anastasia Beverly Hills en Dior.

Naast make-up verzorg ik ook workshops, waarin je de basis tips en tricks van make-up te horen zal krijgen. Hier leer jij hoe jij jouw gezicht kan laten stralen. Dit is niet alleen een gezellig uitje, maar ook nog eens leerzaam! Ben jij op zoek naar visagie in Tilburg en omgeving? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

 
Back to Top